Ние приемаме плащане само с Банков превод и Банкова Карта.

Плащане с Банков превод

Банкови преводи може да направите в:
– BGN на акаунт BG56STSA93000023432342
– EUR на акаунт BG98STSA93000023432459

Плащане с Банкова Карта

  1. Плащането с Банкова Карта може да се извърши на нашия уебсайт www.bolerosuitеs.com с Кредитна, Дебитна или Бизнес Карта VISA, Master Card или Maestro, през виртуалния ПОС терминал на Банка ДСК АД част от OTR Group.
  2. Плащането с Банкова Карта се извършва чрез генериране на уникален линк за Вашата резервация от нас към Вас. След като получите линка, трябва да кликнете върху него, за да ви се отвори страницата за плащане на Банката.
  3. Сигурността на плащанията са защитени посредством програмите за сигурност на международните картови организации (МКО) MasterCard Identity check и VISA Secure.
  4. При плащане с Карта през виртуалния ПОС на Банка ДСК ще е необходимо да въведете номер на карта, валидност, CVV/CVC. Ако Вашата Карта участва в програмата за сигурност на МКО MasterCard Identity check и VISA Secure то ще е необходимо да въведете и 3-D парола.
  5. Ние от www. bolerosuites.com респективно “Професионално Морско Обслужване” ООД не събираме, не обработваме и не съхраняваме данни на Карти. Всички данни на Карти се попълват лично от Вас в защитена платежна страница на обслужващата ни Банката.
  6. Независимо от валутата на Вашата Банкова сметка, транзакцията ще бъде извършена в Български лева според актуалния обменен курс на обслужващата Ви Банка. Всички цени са крайни, с включено ДДС.
  7. В случаите в които се налага да се възстанови сума, без значение цялостно или частично и плащането е направено с карта то ние възстановяваме сумата чрез нареждане на обратна операция по картата с която е направено плащането в срок от 7 работни дни.
  8. От гледна точка на сигурност, максималната сума за плащане с карта е 3000 лева.